Marketplace vă oferă 5 tipuri diferite de reclame pe care le puteți selecta în timpul postării sau repostării anunțurilor. Nu este posibil să comutați între diferite tipuri de anunțuri în timp ce acestea sunt active.

Tipurile disponibile sunt:

1.Vanzare

2.Licitaţie

3.Cumpărare

4.Schimb-Troc

5.Cadou(Gratuit)

Pentru a participa la orice licitație mai întâi trebuie să vă înregistrați un cont. Odată ce aveți un cont, vizitați orice licitație și în bara laterală veți observa caseta de licitare.

Mai jos de casuta pentru valoarea licitată, veți vedea care este valoarea minimă pe care trebuie să o plasați. Odată ce licitația este încheiată și dacă ați câștigat-o, veți primi un e-mail de confirmare.

Lista tuturor licitațiilor la care ați participat sau la care ați participat este afișată pe profilul dvs., sub Licitații.

Pentru a vă promova anunțurile, mai întâi trebuie să navigați la anunțurile trimise și din meniul de acțiuni selectați ultima opțiune. Se va deschide modal cu o listă cu toate promoțiile disponibile pe piață, precum și cu promoțiile dvs. active în prezent pentru anunțul respectiv.

Lista promoțiilor disponibile este:

Bump Up Ad (acesta va actualiza data creării în timp ce rămâne timpul de expirare și poate fi folosit doar o dată pe anunț)Evidențiați anunț (acest lucru va face anunțul dvs. să iasă în evidență față de alții din listare)

Anunț de top (adăugați-vă în primele XX poziții ale listării, precum și în poziția normală a acesteia)

Anunț urgent (afișați panglică urgentă pe caseta publicitară)

Anunț pe hartă de acasă (anunțul dvs. să apară pe pagina de destinație)

Cu excepția promoției Bump Up, toate pot avea mai multe pachete disponibile.

După ce ați selectat tipul și perioada de promoție, puteți trece la ecranul de plată. Odată ce plata este validată, promoția dvs. va fi activă. Promoția începe din momentul în care plata este validată și nu din momentul în care este solicitată promoția.

Selectarea hartii din meniul dropdown va confera o precizie mai buna. De asemenea, dacă căutarea locației pe piață este setată la geolocalizare, persoanele care caută după locație vor găsi anunțul dvs. mai ușor. Căutarea locatiei pe piață poate fi setată și ca listă de valori predefinite, caz în care este utilizată valoarea din meniul drop-down.

Puteti opta pentru

  • Pachete (în pachete, timpul pentru trimiterea anunțurilor este nelimitat în timp ce numărul de anunțuri este final)

  • Abonamente (aici timpul pentru trimitere este limitat, în timp ce numărul de anunțuri nu este)

    Numărul de pachete și abonamente diferite este nelimitat și totul depinde de setările preferate ale administratorului

Pentru a vedea numărul de telefon al vânzătorului, accesați pagina de profil a acestuia sau la oricare dintre anunțurile sale și veți observa casuta aferenta numărului de telefon.

Dacă doriți să începeți conversația prin mesagerie cu vânzătorul, creați mai întâi un cont. Odată ce v-ați creat contul, navigați la oricare dintre anunțurile sale și veți observa butonul pentru trimiterea mesajului. Lista mesajelor dvs. este disponibilă în profilul dvs. Acolo aveți un sistem de mesagerie unde veți putea continua conversațiile.

Există două tipuri de recenzii – cumpărător și vânzător. Primul pas este să vă înregistrați pe piața noastră. Apoi, trebuie să trimiteți un mesaj unui vânzător. Odată ce vânzătorul răspunde la mesajul dvs., veți putea să-l evaluați pe vânzător și, în același timp, vânzătorul vă va putea evalua.

Când utilizatorii vă accesează profilul, ei vor putea să vadă recenzia dvs. generală , lista completă a recenziilor dvs. și să le filtreze după tip.

Odată ce postați recenzia, aceasta nu poate fi schimbată. De asemenea, ca si vânzător aveți opțiunea de a răspunde la recenzie.

Dacă ați găsit un anunt pe care doriți să îl vizitați mai târziu sau să contactați vânzătorul mai târziu, etc. îl puteți marca ca Favorit și va fi salvat în lista de anunțuri preferate pe care o puteți accesa din tabloul de bord al profilului dvs.

Dacă simțiți că anunțul încalcă anumite reguli, îl puteți raporta direct din pagina de anunț făcând clic pe butonul Raportare și scriind motivul detaliat. Anunțul va rămâne activ până când administratorul îl verifică.